Bestill
brosjyre
×

Hvilken stenplate skal man velge til kjøkkenet sitt?

Hvilken benkeplate skal man velge til kjøkkenet sitt?

Det er en mengde benkeplater å velge mellom når du skal sette prikken over i-en på ditt nye kjøkken. Men hva bør du tenke på når det kommer til materialer, design og holdbarhet?

 

BENKEPLATE AV TRE

Vi kan tilby egne benkeplater i Eik eller Ask. Normal tykkelse er vanligvis et sted mellom 20 – 40 mm. De er derfor laget av hele plater og ikke limt sammen stenger. Hvis du ønsker det, kan du legge til en bakkantlist. Eksemplet over viser en 20 mm tykk benkeplate i eik med en 70 mm høy bakkantlist. Den rustfrie vasken fra Franke passer godt da den har samme tykkelse og samme høyde på sprutbeskyttelsen som bakkanten på eikeplaten.

Se dette fine eksemplet på hvordan du kombinerer en benkeplate i eik med en vask i rustfritt stål: Kjkken fra århundreskiftet i Majorna

Steinheller

Når det gjelder steinheller, samarbeider vi med House Of Design. De tilbyr alt fra marmor og kvartskompositt til granitt, keramikk og terrazzo. Prosessen er jevn, du kan selv få et tilbud på nettstedet deres ved hjelp av en priskalkulator. Etter at kjøkkenet er montert kommer teknikeren deres og måler opp benkeplaten slik at den passer perfekt. Når alt er klart, leverer og monterer de benkeplaten for deg. Enkelt og fleksibelt!