fbpx
Bestill
brosjyre
×

1920-tallskjøkken

1920-TALLSKJØKKEN

Kjøkken med inspirasjon fra århundreskiftet

I tillegg til våre shaker-kjøkken, har vi et 1920-tallskjøkken. Vi elsker den rene tettheten til shakerkjøkken, men noen kunder ber om avrundede profiler på dørene. Derfor har vi nå utviklet en serie som er basert på den strenge shakerdesignen, men samtidig flørter med 1920-tallet.

Vi bygger alltid kjøkken for hånd av massivt tre og håndmaling med linoljemaling. Ingen sponplater eller mdf hvor som helst. Dette gjelder også våre vakre 1920-tallskjøkken. I tillegg til avrundede profiler ved speilene, er skaprammene slankere og det er flotte speil på dekselsidene. En annen forskjell er den indre sokkelen. Vi tror at vitrineskap over servantskap gir prikken over i’en. I vårt showroom har vi satt resirkulert munnblåst glass i dørene. Det er mulig å bestille skap uten glass hvis du også har tilgang til munnblåst glass som du vil resirkulere.

For deg som leter etter et gammeldags, landligt trekjøkken

1920-TALLSLDØREN

I likhet med shakerdøren består luken fra 1920 av fem deler: fire deler for rammen og et “speil” i midten. Døren er profilert (konkav) som en gammeldags taklist, en såkalt perforert list. Gesims har samme form.

Munnblåst glass gir kjøkkenet liv

I vårt showroom har vi satt resirkulert munnblåst glass i dørene. Det gir vakkert liv til tingene i skapet. Det er mulig å bestille skap med speil i tre, moderne glass eller “tomt”. Hvis du også har tilgang til munnblåst glass som du vil resirkulere. Du kan velge frontlykter på skjermen.

Et gammeldags trekjøkken

NATURLIG OG HOLDBAR

Vi streber etter å bare bruke naturlige materialer på kjøkkenet vårt. Kildesorteringen er laget av rustfritt stål i en massiv trekasse på uttrekkbare skinner. På de synlige sidene har vi vakre speil.

Vil du vite mer om kjøkkenene våre?

Er du inspirert og klar til å begynne å planlegge drømmekjøkkenet ditt? Her finner du tegningsprogrammet vårt: