Bestill
brosjyre
×

Tillegg

DETALJER OG TILLEGG

Våre kjøkken er modulbaserte, men kjøkkenene er alltid unike etter kundens eget valg. Nedenfor presenterer vi noen av valgene du kan gjøre for kjøkkenet ditt. Hvilke beslag passer deg best? Valget av benkeplate er også viktig for kjøkkenet som helhet. Og hvilken farge foretrekker du på kjøkkenet? Selv om det er mulig å male kjøkkenene våre uten problemer, kan det være verdt å tenke gjennom fargevalget en gang til. Og kanskje du vil ha hvitoljede innsider for et lettere utseende? Og hvorfor ikke legge til en skuffinnsats for bedre orden blant bestikkene!

- Maling og olje

EGEN FARGEVALG

Våre kjøkken er malt for hånd med en børste i tømrerbutikken. Vi bruker linoljemaling, produsert av SELDER & CO. Fargeskalaen i risterkjøkken er hentet fra risterbevegelsens kjærlighet til naturen. Shaker-fans laget fargene fra forskjellige leire, som inspirerte dagens fargepaletter.

Vi har valgt syv grunnfarger som alle stemmer godt med shaker-estetikken. Du kan også velge din egen farge på hvilken som helst NCS-kode til en liten ekstra kostnad.

Du finner grunnleggende farger på denne siden: VÅRE KJØKKEN

HVITOLJET INSIDER

Skapene våre er oljet med linolje, men hvis du vil ha et lettere utseende, kan du velge hvitoljet innside til en liten ekstra kostnad. Gi oss beskjed i sluttfasen av bestillingen din, så ordner vi dette!

- PRIKKEN OVER I'EN

Knotter og håndtak

Vi tilbyr våre egne treknotter i ask og eik.

De fås i størrelsene 27 og 32 mm.

Hvis du vil ha en annen type innredning, hjelper vi selvfølgelig med det, det er et valg vi vanligvis venter til slutten av bestillingsprosessen.

Vi selger bare knottene våre sammen med kjøkkenet.

BENKEPLATER

Vi kan tilby vår egen benkeplate i eik. Normal tykkelse er vanligvis et sted mellom 20 – 40 mm. De er således laget av hele brett og ikke limt sammen stenger.

Hvis du vil ha en annen type benkeplate, hjelper vi med det. Når det gjelder steinheller, jobber vi med House Of Design – De har en priskalkulator på hjemmesiden deres der du kan få et inntrykk av prisbildet.

Skuffeinnsatser og annen

Bestikkinnsats

Bestill og bestill i skuffene! Bestikkinnsatsene våre er ikke bare stilige – men også praktiske! Invester i en liten håndholdt støvsuger, slik at du enkelt kan fjerne smuler som har falt i esken når det er nødvendig. For å legge til et bestikkinnsats i vår Kjøkkenplanlegger, klikk på et skap, gå til den fjerde fanen i menyen til venstre som heter “Tilpasninger”. Klikk deretter på “Bestikkinnsats”.

Knivblokk

Knivinnsats betyr at knivene er faste og beskyttet i skuffen, og at du ikke trenger å legge dem alle oppå hverandre i en haug og vanskelig å famle etter brødkniven om morgenen. Det er stilig, praktisk og det er plass til mange forskjellige kniver! For å legge til en knivblokk i vår Kjøkkenplanlegger, klikk på et skap, gå til den fjerde fanen i menyen til venstre som heter “Tilpasninger”. Klikk deretter på “Bestikkinnsats”. Gi oss beskjed på slutten av bestillingsprosessen at det er en knivblokk du vil ha i det aktuelle skapet, da et eksakt valg av skuffeinnsatser ikke kan gjøres i tegneprogrammet.

Krydderinnsats "Spicy Waves"

Legg til vår vakre, bølgende krydderinnsats og få orden på krydderboksen en gang for alle! For å legge til et krydderinnsats i vår Kjøkkenplanlegger, klikk på et skap, gå til den fjerde fanen i menyen til venstre som heter “Tilpasninger”. Klikk deretter på “Bestikkinnsats”. Gi oss beskjed på slutten av bestillingsprosessen at det er et krydderinnsats du vil ha i det aktuelle skapet, da et eksakt valg av skuffeinsatser ikke kan gjøres i tegneprogrammet.

Plate-pinner

Legg til tallerkenpinnene våre for å holde platene på plass i skuffen. For å legge platespillere til vår Kjøkkenplanlegger, klikk på et skap, gå til den fjerde fanen i menyen til venstre som heter “Tilpasninger”. Klikk deretter på “Bestikkinnsats”. Så gi oss beskjed om at dette er platestikker du vil ha i det aktuelle skapet, da et eksakt valg av skuffeinnsatser ikke kan gjøres i tegneprogrammet.

treknopper

Vi tilbyr våre egne treknotter i ask og eik i 27 mm og 32 mm. Enten kan du få dem trærne, oljet med linolje eller malt i samme farge som kjøkkenet. Knottene selges kun sammen med kjøkkenet. Hvis du ikke vil ha treknotter til kjøkkenet ditt, anbefaler vi at du sjekker sortimentet hos Beslag Design og så gir oss beskjed om hvilke håndtak / knotter du vil ha til kjøkkenet ditt, og vi vil forbore for dem.

BELYSNING

Innfelte spatler som letter matlaging. Praktisk med belysning akkurat der du trenger det! For å legge til spotlights under skapene dine i vår Kjøkkenplanlegger,  klikk på et skap, gå til den tredje fanen i menyen til venstre kalt “Alternativer”. Klikk deretter på “Spotlight”.

Tips for montering av spotlights – Be installatøren om å legge igjen et ekstra stykke ledning som skyves inn over lampen. Når lampen må skiftes ut, kan du enkelt kutte ledningen rett ved lampen og feste den nye der ledningen er avskåret. Da er det bra at du ikke har klippet det for kort fra begynnelsen.

SKUFFHYLLE I HJØRNESKAP

I hjørneskapene våre kan du ha vanlige hyller, men hvorfor ikke velge en uttrekkbar hylle i stedet slik at du enkelt får tilgang til pottene i bunnen også? Du finner hjørneskapene våre i vår Kjøkkenplanlegger, under Kjøkkensnekkeri -> Benkeskap 590 mm Hjørneskap. Der finner du både hjørneskap med hyller og de uten. De som ikke har noen hyller har en uttrekkbar hylle i stedet.

KILDESORTERING

Beholdere i rustfritt stål for kildesortering er inkludert i alle våre servantskap. Siden vi ikke liker plast, har vi utviklet våre egne kar for å matche vår filosofi rundt materialer og holdbarhet.

- Andre forespørsler?

Våre kjøkken er basert på et modulært system – men det kan tilpasses slik at det er skreddersydd for dine behov og ønsker for en stedbygd følelse.

Her kan du se modulene våre og dimensjonene: MODULENE

I vår Kjøkkenplanlegger ser du også dimensjonene på skapene du har tegnet inn i tegningen din.

Ok, så kjører vi! Her finner du vår kjøkkenplanlegger:

Vil du ha brosjyren vår hjemme i postkassen din?