fbpx
Bestill
brosjyre
×

Å bestille kjøkken

Å bestille kjøkken

- Hvordan legger du inn bestilling av kjøkken?

Å kjøpe et kjøkken er ofte en lang prosess. Det er mye å overveie, og mange detaljer som må være gjennomtenkt.
Her finner du en kort beskrivelse av hvordan en kjøkkenbestilling kan gjennomføres, fra idé til ferdig kjøkken.

1. MÅLING & TEGNING

Start med å måle rommet der du vil at kjøkkenet skal monteres. Mål også vinduer og dører og deres plassering. Hvis du er usikker - bruk en lasermåler eller få hjelp av en håndverker. Tegn deretter kjøkkenet ditt ved hjelp av tegningsprogrammet vårt her på nettstedet vårt.

2. Hva koster det?

Med hjelp av tegneprogrammet lager vi en enkel første skisse av ditt fremtidige kjøkken. Du får en omtrentlig pris på hva ditt nye kjøkken vil koste (et normalstort kjøkken koster vanligvis noe sånt som 150.000 NOK, eksklusive benkeplate og hvitevarer.)

3. Legg til detaljer

Sammen forbedrer vi kjøkkentegningen din. Vi optimaliserer alle delene ved kjøkkenet - hvor skal for eksempel vasken plasseres for optimal funksjon? Vi gjennomgår detaljene sammen og dobbelsjekker at alt blir rett. Vi avstemmer via e-post, på telefon, skype eller ved et personlig møte i utstillingsrommet vårt i Malmö.

4. Snekkerverkstedet gjør jobben sin

Kjøkkenet ditt produseres så på snekkerverkstedet i Litauen. Trematerialet foredles - sages, limes og høvles - og blir så satt sammen. Etterpå håndmales alt med linoljefarge. Etter 8-12 uker er ditt kjøkken ferdig for levering.

5. Montering

Kjøkkenet monteres, enten av deg selv eller av en god håndtverker (kjøkkenskapene leveres satt sammen med skapdører og skuffer på plass). Vi er hele tiden tilgjengelig på telefon og via e-post med råd og informasjon.

6. Ferdig!

Ferdig! Nå kan du nyte kjøkkenet ditt og selv oppleve hvordan det med tiden aldres med stil. Du kan trygt la det gå i arv til kommende generasjoner. Vi gir 5 års garanti på hele kjøkkenet, som en sikkerhet hvis noe uforutsett skulle skje.

Slik bestiller du kjøkken

MONTERING

Kjøkkenet monteres, enten av deg selv eller av en god håndtverker (kjøkkenskapene leveres satt sammen med skapdører og skuffer på plass). Vi er hele tiden tilgjengelig på telefon og via e-post med råd og informasjon. Nedenfor kan du se en film om hvordan visse trinn gjøres under montering.

- Inspirasjon? Sjekk ut dette:

Her finner du vår kjøkkenplanlegger:

arrow-up