Å bestille kjøkken

— Å bestille kjøkken

Hvordan legger du inn
bestilling av kjøkken?

Å kjøpe et kjøkken er ofte en lang prosess. Det er mye å overveie, og mange detaljer som må være gjennomtenkt. Her finner du en kort beskrivelse av hvordan en kjøkkenbestilling kan gjennomføres, fra idé til ferdig kjøkken.

Slik bestiller du kjøkken

1

En første skisse

Tegn kjøkkenet ditt med hjelp av dette 3D-programmet på vår nettside. Eller tegn en enkel skisse med penn og papir og send den til oss på e-post.

2

Hva koster det?

Med hjelp av tegneprogrammet lager vi en enkel første skisse av ditt fremtidige kjøkken. Du får en omtrentlig pris på hva ditt nye kjøkken vil koste (et normalstort kjøkken koster vanligvis noe sånt som 150.000 NOK, eksklusive benkeplate og hvitevarer.)

3

Legg til detaljer

Sammen forbedrer vi kjøkkentegningen din. Vi optimaliserer alle delene ved kjøkkenet - hvor skal for eksempel vasken plasseres for optimal funksjon? Vi gjennomgår  detaljene sammen og dobbelsjekker at alt blir rett. Vi avstemmer via e-post, på telefon, skype eller ved et personlig møte i utstillingsrommet vårt i Malmö.

4

Snekkerverkstedet gjør jobben sin

Kjøkkenet ditt produseres så på snekkerverkstedet i Litauen. Trematerialet foredles - sages, limes og høvles - og blir så satt sammen. Etterpå håndmales alt med linoljefarge. Etter 8-12 uker er ditt kjøkken ferdig for levering. Vi spanderer leveringer i Sverige på bestillinger over 70.000 NOK.

5

Montering

Kjøkkenet monteres, enten av deg selv eller av en god håndtverker (kjøkkenskapene leveres satt sammen med skapdører og skuffer på plass). Vi er hele tiden tilgjengelig på telefon og via e-post med råd og informasjon.

6

Garanti

Ferdig! Nå kan du nyte kjøkkenet ditt og selv oppleve hvordan det med tiden aldres med stil. Du kan trygt la det gå i arv til kommende generasjoner. Vi gir 5 års full garanti på hele kjøkkenet, som en sikkerhet hvis noe uforutsett skulle skje.

Tegn ditt kjøkken med vårt
3D-program.

Med hjelp av vårt tegneprogram kan du raskt og enkelt tegne ditt nye kjøkken, og samtidig få et prisanslag.

NB! Fungerer bare på desktop, ikke tablet/smartphone!

Eller les mer om hvordan du bestiller

5 års garanti

Her finner du informasjon om hva du kan forvente deg av et shakerkjøkken i massivt tre (Hint: det er ikke et kjøkken som passer for alle.)

Se hvordan man går frem for å montere et Shakerkjøkken

Vil du booke et møte? Velg en dag og et tidspunkt som passer deg.
Velg ønsket dag og tid for et møte.

[app_monthly_schedule title=”Velg dag og tid for møte.”]
[app_pagination month=”1″]

[app_confirmation title=”Fyll i din informasjon og bekreft bookingen under. Adressen er Fersens väg 14 i Malmö, Sverige.” button_text=”Booking” confirm_text=”Takk for avtalt møte! Vi tar kontakt med deg på e-post om kort for å bekrefte avtalen.” warning_text=”Auda, noe gikk galt! Prøv igjen om en liten stund. Du kan også sende oss en e-post på info@skandinaviskashakerkok.se.” name=”Navn:*” email=”E-post:*” phone=”Telefon:*” gcal=”Access Google Calendar and submit appointment”]

Har du spørsmål til oss? Vi svarer gjerne (og som oftest samme dag).
Jeg ønsker å bli kontaktet via e-postJeg ønsker å bli kontaktet på telefon

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Våt showroom finner du i Fersens väg 14 i Malmö.

Et kjøkken er et kjøkken
...eller?

Er du lei av sponplater og laminat? Det finnes mange gode grunner til å velge et skikkelig trekjøkken. Les mer om våre kjøkken.

Book møte

Visningsrom i
Malmö, Sverige

Fersens väg 14
211 42 Malmö

Book møte her

Visningsrom i
Strängnäs, Sverige

Vi holder til hos Eldstad i Strängnäs.
Send epost til Pernilla for å avtale tid:

pernilla@baltatzis.se