Bestill
brosjyre
×

samtidskjokken

Samtidskjøkken

Et moderne trekjøkken

Dette kjøkkenet er laget for de av oss som elsker shaker-filosofien om ærlighet, funksjon og enkelhet, men som ønsker et mer moderne utseende. Akkurat som våre andre kjøkken er dette kjøkkenet laget av kun naturlige materialer som massivtre og linolje. Da vi designet samtidskjøkken, tenkte vi på at vi bodde i hus fra omtrent samme tidsperiode som samtidskunsten. Designet for å være slitesterk og med tanke på både funksjonalitet og stil.

Skapene er laget av massiv furu i karmene og massive eikefronter. Til det; en innvendig sokkel, glatte dører og tilhørende gesims. Sammen med varmen og skjønnheten til gyldenbrun, oljet eik, blir det en harmonisk kombinasjon. Gi den litt kjærlighet med linoljelakk om nødvendig, og den vil vare i generasjoner.

Kjøkkenet gir deg muligheten til å velge hva du ønsker i et moderne kjøkken, som treskap for montering av oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser, komfyr med mer. Det finnes også et stort utvalg av skuffeinnsatser, bestikkinnsatser, krydderholdere og knivblokker.

Som vanlig er alt laget av våre dyktige håndverkere, noe som sikrer at hver detalj er perfekt laget.

MODERNE. REN STIL. FUNKSJONELL.

Er det lov å være et moderne designet trekjøkken? Utseende må være tiltalende når det kommer til kjøkken, men holdbarhet og funksjonalitet er like viktig.

Kjøkkenet er det viktigste rommet i hjemmet. Det er her du lander etter en lang dag på jobb. Det er på kjøkkenet man lager mat sammen med familie og venner. Her tilbringer du mange timer. Å planlegge et kjøkken krever omtanke. Kvalitet er A og O. Vi mener at ekte tre og god kjøkkendesign er en forutsetning for at kjøkkenet ditt skal føles harmonisk og vare lenge. Et moderne trekjøkken oppfyller disse kravene.

Samtids-døren

Kjøkkendørene er bygget i massiv eik og er oljet med linolje. Hengslene er ikke synlige når døren er lukket, de sitter inne i skapene og gir et moderne sømløst inntrykk.

Nyansene og strukturen til eiken opprettholdes derfor og taler om det gode håndverket som ligger bak. Det er ikke noe man kan oppleve når man kjøper et kjøkken laget av finér.

Oljen beskytter eiken og gir du kjøkkenet kjærlighet i form av linoljelakk ved behov, holder den i generasjoner.

Sokkel

Sokkelen til våre moderne Samtids Kjøkken er rett og innfelt.

LINOLJE

Vi oljer våre samtidskjøkken med linolje. Oljen vi bruker beskytter kjøkkenet mot smuss og fett og er produsert av SELDER & CO.

Linolje er følsom for grunnleggende stoffer. Derfor bør rengjøringsmidler med pH over 7 unngås (for eksempel bør såpe unngås). Syrer er OK, men ikke basiske/alkaliske stoffer da de løser opp linoljen.

Skapene er relativt blanke når de er nyoljet, og deretter matte de første månedene. Da må du kanskje tilsette olje for økt beskyttelse, så holder kjøkkenet ditt lenger.

Eik og furu

Vi bygger våre kjøkken i massivtre. Til våre samtidskjøkken bruker vi massiv eik i fronter og dører, og kvistfri furu i karmene. Det er et makeløst vakkert materiale som varer i generasjoner.
Massivtre er en god del beregnet over levetiden, både for deg og miljøet. Så ønsker du et ekte trekjøkken, har vi kjøkkenet for deg.

HELT INTEGRERT, HALVINTEGRERT ELLER FRISTÅENDE APPARATER

Integrerte hvitevarer? Sikker! Det er mulig å integrere dine hvitevarer med våre skap. Oppvaskmaskinen er den desidert vanligste å integrere. Hos oss kan du kjøpe en front som består av en karm og en dør. Døren fester du til oppvaskmaskinens egen dør.
Det er også vanlig at våre kunder ønsker å integrere kjøleskap og fryser dersom de ikke ønsker at de skal være selvstendige. Enten kan du velge et skap der du setter opp kjøleskapet og fryseren, men hvor apparatets egen dør er synlig. Eller du kan velge å integrere døren også, dersom du kjøper kjøleskap og fryser med mulighet for dette.
Det er to forskjellige måter å montere en skapdør på kjøleskap og fryser, med skyveskinner eller “dør-på-dør”.
Det andre alternativet er mer stabilt da dørene er montert direkte mot hverandre.
Det finnes også skap for å integrere ovn og mikrobølgeovn, men for disse to apparatene blir apparatets egen front synlig.

DET SKAL VÆRE STILTIGT OG ENKELT Å KILDESORTERE

Alle våre vaskeskap inkluderer sorteringsbeholdere i rustfritt stål. Antall beholdere varierer avhengig av størrelsen på vaskeskap du velger. Kildesorteringen er laget av rustfritt stål i en solid trekasse på uttrekkbare skinner. Dette gjør det både praktisk, enkelt og attraktivt å kildesortere.

MODERNE SKUFFER

Skuffene i våre moderne trekjøkken er montert på skinner fra verdensledende Blum. De kan trekkes ut i hele lengden på skuffen, og de er myktlukkende.
Det er mulig å få uttrekkbare skuffer innenfor skapdørene, slik at du enkelt får tilgang til alt i skapene. Og hjørneskapene våre har moderne uttrekkbare hyller.
Våre skuffer er også tilgjengelige med bestikkinnlegg.

MODULÆRE SYSTEMER OG TILPASNING

Våre kjøkken er basert på et modulsystem med stor variasjon. Hvis modulene fortsatt ikke er nok og det trengs spesialtilpasninger, fikser vi det også.

Her finner du kjøkkenplanleggeren vår: