fbpx
Bestill
brosjyre
×

Ett mørkeblått kjøkken på Swedenborgsgatan i Stockholm

Ett mørkeblått kjøkken på Swedenborgsgatan i Stockholm

Når Petter og Molly, og deres datter flyttet inn i sin nye århundresleilighet på Södermalm i Stockholm stod ett sprellende nytt SHAKERKJØKKEN og ventet på de. Leiligheten var på 100 kvm, fordelt på tre rom og kjøkken, huset hadde tidligere hatt et 70-talls kjøkken som hadde sett sine beste dager.

– Det var ingen tvil når vi kjøpte leiligheten om at kjøkkenet måtte renoveres, forteller Petter. Kjøkkenet var tydelig gammelt og virkelig slitt. Så vi bestemte oss for at det var best å rive det ut og begynne fra starten av.

 

Gjennom bekjente fikk familien informasjon om SKANDINAVISKA SHAKERKJØKKEN og etter å ha sett gjennom hjemmesiden og fått hjelp til å tegne opp sitt nye kjøkken bestemte de seg for å slå til.

“VI KJENTE ATT ET SHAKERKJØKKEN PASSET VÅR LEILIGHET STILMESSIG.”

I denne videoen vises det hvordan kjøkkenet til Molly og Petter ble tegnet.

 

– Vi kjente at et Shakerkjøkken passet vår leilighet stilmessig og både Molly og jeg synest det var tiltalende å ha et kjøkken som kjentesd stort og vakkert.

Små justeringer

Familiens nye shakerkjøkken har fått innta samme plass som det tidligere kjøkkenet, med bare noen få justeringer og ett tilskudd i form av en oppvaskmaskin

 

– Å få inn en oppvaskmaskin kjentes viktig og det gjorde at vi fikk endre litt i plasseringen av benkskapene. Adam på Skandinaviske Shakerkjøkken hjalp oss med endringene og i dag er vi svært fornøyd med planleggingen av kjøkkenet.

 

Den beige benkplaten i travertin bryter fint mot det mørkeblå kjøkkenet. Porselen og og kobber er plassert på hvite åpne hyller som skaper en ren og luftig følelse.

 

Knoppene i tre er malt i samme farge som skapdørene og de valgte en blanding av merket Dornbracht.

Installasjonen ble gjort av en håndtverker som de fikk anbefalt av sine venner.

 

I kjøkkenet finnes det til og med at matsalsbord der familien planlegger trivelige middagsbesøk fremover.

 

– Enda har det ikke blitt så mange middager, ettersom vi er relativt nyinnflyttede og har en liten baby, men det er definitivt noe vi ser frem til.

“DET KJENTES ALDRI SOM ET HINDER AT VI IKKE HADDE SETT KJØKKENET I VIRKELIGHETEN FØR VI BESTILTE.”

Kjøpe kjøkken på nett?

Å kjøpe et kjøkken via internett uten å ha sett det i virkeligheten var ikke en bekymring for Petter og Molly

 

– Vi er helt vant med netthandel og det kjentes aldri som noe hinder att vi ikke hadde sett kjøkkenet i virkeligheten før vi bestilte.

– HJEMMESIDENS beskrivelser og bilder gav oss den informasjonen vi trengte og om det var noe vi lurte på så kontaktet vi dem for å diskutere det. For oss var hele prosessen svært enkel og vi er svært fornøyd med resultatet.

__

Se flere bilder av kjøkkener HER.